Foto van Vegan Spaghetti bolo
van 1 reviews

Vegan Spaghetti bolo

serveert: 2door: kickelop: 2023-04-12

Snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de paprika, wortel en tomaat in kleine blokjes en de champignons en zongedroogde tomaat in kleine stukjes. Spoel de gedroogde linzen af en laat deze uitlekken.

Verhit een pan met boter of olie en fruit hier de ui en knoflook in aan. Voeg daarna de wortel, paprika, champignons en zongedroogde tomaat toe. Laat dit even bakken. Voeg daarna het blikje tomatenpuree toe en bak dit ca. 2 minuten met de groenten mee. Daarna voeg je de tomaten en tomatenblokjes toe, samen met de oregano, het water en bouillonblokje, laurierblad en linzen. Laat het geheel ongeveer 20 minuten pruttelen tot een mooie dikke saus.

Kook ondertussen de spaghetti gaar. Voeg op het einde de verse basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Serveer de spaghetti met de bolognese saus en maak eventueel af met pijnboompitten. Note: je kunt ook gebruik maken van linzen uit blik (gebruik dan 400 gram), maar ik raad je aan om gebruik te maken van gedroogde linzen. Door ze te laten garen in de bolognese saus krijgen ze veel meer smaak

Ingrediƫnten
Stappen

Wat je misschien nog nodig hebt

Ingrediƫnten

Stappen

  1. Image of step 0 called: test

    test

    test

  2. Image of step 1 called: test

    test

    test

Favoriete kookboeken van het moment

VOER | Tobias Camman

VOER | Tobias Camman

Koop op Amazon

Bij Bijdendijk thuis

Bij Bijdendijk thuis

Koop op Amazon

Dessert Person: Recipes and Guidance for Baking with Confidence

Dessert Person: Recipes and Guidance for Baking with Confidence

Koop op Amazon

BBQ recepten voor op een kamado

BBQ recepten voor op een kamado

Koop op Amazon

ReceptDelen.nl

made by Mees Rutten

twitter
twitter
instagram
instagram