Magimix Power Blender Black

Magimix Power Blender Black

Als je op zoek bent naar een krachtige blender die al je ingrediënten zonder problemen vermaalt, dan is de Magimix Power Blender 4 misschien wel de juiste keuze voor jou. Deze blender is een van de beste in zijn soort, maar komt wel met een prijskaartje. In deze blogpost ga ik dieper in op de belangrijkste kenmerken van de Magimix Power Blender 4 en deel ik mijn mening over dit apparaat.

 • Relatief stil
 • Blend egaal
 • Enorm krachtig

Scroll naar:

Review

Met een vermogen van 1300 watt en een snelheid van 22.000 RPM ontbreekt er zeker geen kracht aan deze blender. Of je nu een smoothie, soep of notenboter wilt maken, de Magimix Power Blender 4 vermaalt alles zonder problemen. Bovendien heeft deze blender een automatisch programma dat perfect is voor het maken van smoothies, soepen en andere gerechten. Dit programma past de snelheid en tijdsduur automatisch aan, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het over- of ondermixen van je ingrediënten.

Een nadeel van de Magimix Power Blender 4 is echter dat het schoonmaken vervelend kan zijn. De rubberring onderin de blenderbeker blijft niet altijd schoon en is soms lastig te bereiken, wat het schoonmaken bemoeilijkt. Wat wel een voordeel is, is dat je het gehele ding uit elkaar kan draaien en in de vaatwasser kan doen.

 • Krachtige motor van 1300 watt en snelheid van 22.000 RPM om alle ingrediënten zonder problemen te vermalen
 • Automatische programma's voor het maken van smoothies, soepen en andere gerechten, die de snelheid en tijdsduur automatisch aanpassen voor een perfect resultaat
 • Grote capaciteit van 1,8 liter voor het maken van grote porties
 • Duurzaam ontwerp met hoogwaardige materialen voor een lange levensduur
 • Eenvoudige bediening met intuïtieve knoppen en instellingen
 • Mogelijkheid om bevroren ingrediënten te verwerken zonder dat het de motor beschadigt
 • Geschikt voor het maken van warme soepen dankzij de thermoresist glazen kan die bestand is tegen hitte
 • Stijlvolle en moderne uitstraling die past in elke keuken
 • 3 jaar garantie voor extra gemoedsrust

Accessoires

Al met al ben ik zeer tevreden over de Magimix Power Blender 4. Het is een krachtige blender die moeiteloos allerlei ingrediënten vermaalt en automatische programma's heeft voor verschillende soorten gerechten.


Koop hier de Magimix Blender

Alle food blogs over kookartikelen op ReceptDelen.nl zijn geschreven na uitgebreid gebruik van een product. Dit zijn dan ook geen sponsorposts. Indien dat wel zo is, staat dat er bij.

Oh, trouwens!

Op deze website kun je recepten delen met vrienden, familie of collega's

Als je een account maakt, kun je vervolgens op de Profiel pagina mensen uitnodigen. Zij accepteren dan de uitnodiging op hun account onder Profiel.

Vervolgens zie je op de Recepten pagina, alle publieke recepten maar ook de geheime recepten van jouw groep!

Account aanmaken

ReceptDelen.nl

made by Mees Rutten

twitter
twitter
instagram
instagram