Foto van Bananen pannenkoeken
van 1 reviews

Bananen pannenkoeken

serveert: 2door: Mees Ruttenop: 2022-05-27

Makkelijke en gezonde bananen pannenkoeken lekker om mee te ontbijten of als tussendoortje Bananenpannenkoeken zijn de perfecte snack voor fanatieke sporters, omdat ze veel eiwit bevatten en vetarm zijn. En schijnbaar zijn ze uitermate geschikt voor kleine kinderen! Deze glutenvrije en zuivelvrije bananenpannenkoeken zijn dus een gezonder alternatief voor de klassieke American pancakes. Dit ontbijt geeft je genoeg energie om je dag te kickstarten, geeft je een vol gevoel en is rijk aan vitamines, mineralen en vezels.

IngrediƫntenStappen

Ingrediƫnten

Stappen

  1. Pellen en prakken

    Pel de banaan en breek het vervolgens in grote stukken. Leg deze in een kom of schaal en prak de banaan met een vork. Prak het tot een soort pudding-achtige consistentie.

  2. Optionele toevoegingen

    Voeg eventueel bakpoeder (voor stevigere pannenkoeken), vanille suiker of zout toe.

  3. Eieren toevoegen

    Voeg de eieren toe en klop het geheel tot een glad beslag.

  4. Bakken

    Bak de pannenkoeken in boter of neutrale olie, zorg dat je pan heet is. Voeg als laatste eventueel nog wat fruit, stroop, honing of een andere topping toe.