Een semi-gezond pannenkoeken recept, die perfect past op een zondag ochtend met wat fruit en een sapje. Ontdek het ultieme comfort food met een gezonde twist: kwark pannenkoeken! Dit overheerlijke recept combineert de romige, zachte textuur van kwark met het klassieke pannenkoekenbeslag, resulterend in luchtige en smaakvolle pannenkoeken. Perfect voor ontbijt, brunch of een verwenmomentje tussendoor, deze kwark pannenkoeken zijn een must-try voor zowel zoetekauwen als liefhebbers van hartige gerechten.
Pak een beslagkom en meng alle ingrediënten bij elkaar met een mixer of garde.
Dat leek me meer dan genoeg moeite in de ochtend.
Bakken
Bak de pannenkoeken in een koekenpan met plantaardige olie, roomboter of vegan boter (wij raden VioLife Block aan).
Je kan er voor kiezen om meerdere kleine te maken, of twee grote (voor de zware ochtend).
Serveren!
Serveer de pannenkoeken met maple syrup (ahorn siroop), stroop, poedersuiker, nutella, jam of iets anders wat je lekker vindt.