Foto van Oosterse wraps met zoete aardappel
Vind hier het originele recept
van 1 reviews

Oosterse wraps met zoete aardappel

serveert: 2door: Jesse Ruttenop: 2022-06-11

Net even iets anders. VEGA :) (of VEGAN als je de feta vervangt door vegan feta)

IngrediëntenStappen

Ingrediënten

Stappen

  1. Oven en water

    Zet de oven op 200 °C en verwarm deze voor. Je kan alvast een bakplaat pakken en er bakpapier op leggen. Breng in de pan water aan de kook. De eieren kan je erin doen wanneer het kookt. De eieren moeten middel zijn gekookt.

  2. Groente snijden

    Begin met het wassen van alle groente. Snijd de zoete aardappel met schil en al in plakjes van ongeveer 5 mm dik. Leg ze in een ovenschaal en voeg de kruiden en olie toe en schep om tot alles goed gemengd is. De zoete aardappelen moeten naast elkaar liggen en je kan ze afbakken in 20-30 minuten. Ze zijn klaar als ze goudbruin zijn en het korstje een beetje krokant is. Wanneer ze goed zijn kan je ze uit de oven halen. De rest van de groente zoals de komkommer kan je alvast voorsnijden. Daarnaast kan je de feta verkruimelen, dadels snijden in stukjes en de granaatappelpitjes los maken van de granaatappel.

  3. De wraps

    Leg de wraps even in de oven. Wanneer ze warm zijn haal je ze eruit. Vul de wraps met alle groente en besprenkel de wrap vulling met wat tahin, peper en zout. EETSMAKELIJK