Marineer de steak 2-3 uur in de koelkast in de koriander-limoenmarinade.
Als je haast hebt, kun je de biefstuk ook marineren en meteen bakken.
Wanneer de biefstuk is gemarineerd, verwarm je een stevige pan of bakplaat en bestrijkt je deze met 1 theelepel olie, bak de steaks ongeveer 2-3 minuten aan elke kant, verwijdert ze en laat ze 5 minuten rusten voordat je ze aansnijdt.
Snijd de ui in dunne ringen en snijd de paprika in dunne reepjes.
Nadat je de biefstuk uit de pan hebt gehaald, voegt je de gesneden uien en paprika toe.
Zorg ervoor dat je de pan niet wast om alle smaak van de biefstuk te behouden.
Kook de uien en paprika's 2-5 minuten of tot de randen goudbruin zijn.
Terwijl de biefstuk rust, hak je de groenten (sla, tomaten), en schik ze samen met de koriander-limoenrijst in een grote kom of schaal.
Als de steak klaar is, snijd je deze tegendraads in dunne plakjes.
Plaats een laag rijst , een laag bonen, tomaten, laag biefstuk en uien, laag salade, en dan bestrooien met een snufje kaas en zure room.